top of page
Catering diner

Diner met culinaire & smaakvolle gerechten in Zeist

DINER OMGEVING ZEIST & UTRECHT

Smaakvol & lekker dineren

Op zoek naar een invulling voor een diner waarbij je zelf niks hoeft te doen? Flavourmaker heeft diverse mogelijkheden! Een diner aan een lange gedekte tafel, een walking dinner, sharing dinner, buffet of streetfood hapjes, waarbij onze focus ligt op smaak en een stijlvolle presentatie. Een prachtig opgemaakt bord is een feest voor het oog!

Onze gerechten zijn geïnspireerd op het seizoen en hierbij worden zoveel mogelijk pure, eerlijke en lokale producten gebruikt. Met de invulling van het eten kunnen we alle kanten op. Denk hierbij aan de Italiaanse, Midden-Oosterse, Franse of Aziatische keuken.

Wil je meer weten over de diner mogelijkheden (vanaf 20 personen)? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij een passend voorstel op maat kunnen maken. 

MAAK KENNIS MET DE FLAVOURMAKER DINERS

Vers & duurzaam

Onze diners worden bereid met verse en seizoensproducten. Zo kunnen wij lekkere en gevarieerde diners voor je maken!

Voorstel op maat

Of je nou vegetarisch, of vleesliefhebber bent, of andere dieetwensen hebt, wij zorgen voor een heerlijk en smaakvol diner voor iedereen!

Bespaar tijd

Wij nemen al het werk voor je uit handen, zodat jij volledig ontzorgd wordt. Zo geniet jij van een lekker diner zonder gedoe!

LUXE DINER BESTELLEN

Flavourmaker verzorgt lekkere én verse diners bij jou op locatie (vanaf 20 personen), zodat jij kunt genieten van een heerlijk diner!

Voorgerecht - zalmtartaar

WIE WIJ BLIJ HEBBEN GEMAAKT MET EEN DINER

Annemijn

Het was echt een feestje om mijn verjaardagsdiner door Flavourmaker te laten cateren! Erg relaxed, meedenkend en flexibel in de voorbereiding. Perfect in de verzorging en uitvoering op de avond zelf. Bijna alle gasten hebben na die avond om het adres van Flavourmaker gevraagd. Het beste bewijs van een meer dan geslaagde avond! 

bottom of page