Diners en buffetten Smaakvol & lekker

Op zoek naar een invulling van een zakelijk diner waarbij je zelf niks hoeft te doen? Flavourmaker heeft diverse mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een sharing dinner, walking dinner, buffet óf een meergangen diner, waarbij onze focus ligt op smaak en een stijlvolle presentatie. Met de invulling van het eten kunnen we alle kanten op! Denk hierbij aan diverse keukens zoals de Mediterrane keuken, Franse keuken of Aziatische keuken. Maar we kunnen ook een voorstel maken gericht op vegetarische gerechten of juist een mix van vlees/vis. We horen graag wat je wensen en voorkeuren zijn, zodat wij een passend voorstel op maat kunnen maken.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hoe het werkt

1. Vraag een offerte op

Graag horen we van jou met welke gelegenheid en wensen we je verder kunnen helpen. Vraag een offerte op door het aanvraagformulier in te vullen.

2. Voorstel naar wens

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je ontvangt een voorstel op maat, rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren.

3. Op locatie bezorgd

Wanneer je helemaal blij bent met het voorstel van je diner spreken we een bezorgdatum af. Op de afgesproken dag en tijd wordt je diner bij jullie op kantoor bezorgd.

Laurence is een fantastische cateraar. Ze luistert goed naar je wensen, ze komt met creatieve ideeën, en ze zorgt ervoor dat het er echt bijzonder uitziet. Allerbelangrijkst: het is echt super lekker en van hoge kwaliteit. Voor onze grote bbq heeft ze van alles gemaakt, leuk geserveerd in stijl: op houten planken met weckpotjes, grote mooie saladeschalen. En ze denkt ook goed mee, bijvoorbeeld dat ze het opsplitste in op verschillende planken en schalen, zodat je later op de avond nog een nieuwe plank met kazen en brood kan neerzetten. Niets is haar te gek, je kunt haar echt alles vragen, ze kan alle zorg uit handen nemen. Wij hebben al veel vaker met Laurence gewerkte en we zijn iedere keer heel erg tevreden!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Wij genieten vanaf de start van Flavourmaker van het heerlijke eten van Laurence. Zij maakt verse gerechten met veel smaak. Naast het lekkere eten is Laurence prettig om mee samen te werken. Ze luistert met aandacht naar je wensen en komt vervolgens met een lekker keuze menu of andere oplossingen. Ook kan je bij Laurence het hele diner en alles daar omheen uitbesteden en dus zonder zorgen aanschuiven aan je eigen tafel. Heel prettig.

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Voor het 21 diner van onze dochter heeft Laurence het hoofdgerecht verzorgd. Saltimbocca met salie, prosciuttoham, tomatenrisotto met parmezaanse kaas. Het was heerlijk, ook de vegetarische versie, en we hebben veel complimenten ontvangen. Heel veel dank!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Wij bestellen bijna wekelijks lunch en diner bij Flavourmaker. Het eten is ontzettend smaakvol en vooral de warme maaltijden zijn altijd een feestje om op te eten. Het eten is van hoge kwaliteit en vol van smaak en raden dit dan ook aan iedereen aan. Ook heeft zij bij ons het kerstdiner verzorgt met een ontzettend leuk team. Ook hier was het eten weer ontzettend lekker en hoefde wij alleen maar achterover te leunen en te smikkelen.

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Flavourmaker heeft de catering (hapjes en diner) op onze bruiloft verzorgd. We zijn ontzettend blij met de samenwerking en raden Flavourmaker enorm aan! Van een mooi samengesteld menu en heerlijke gerechten tot perfecte uitvoering tijdens de dag zelf met een enthousiast team. Een dag om nooit te vergeten mede dankzij Flavourmaker.

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Laurence kookt de sterren van de hemel. Haar eten is altijd van hoge kwaliteit. Ze heeft originele recepten en alles is altijd supergoed verzorgd. Zeker een aanrader!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen