top of page
Ottolenghi aubergine.jpg

CONTACT

CATERING & TRAITEUR FLAVOURMAKER

Contactgegevens

Anna van Burenlaan 3

3708 CE Zeist

T: 06 43 01 33 44

info@flavourmaker.nl

  • Facebook
  • Instagram

CONTACT

OVER MIJ

Laurence Koenig

Laurence Koenig
Oprichter

Na het afronden van mijn studie rechten kwam ik tot het besef dat mijn ware passie in de culinaire wereld lag. Met die gedachte heb ik de sprong gewaagd en Flavourmaker opgericht! Nu doe ik dagelijks waar mijn hart ligt: bezig zijn met koken en eten, en anderen laten genieten van de heerlijke gerechten die ik met liefde bereid.

 

Koken is voor mij veel meer dan alleen het bereiden van eten. Het draait om het samenbrengen van mensen, het delen van mooie momenten, ontspannen en genieten van elkaars gezelschap in een warme en gezellige sfeer. Bij Flavourmaker streef ik ernaar om deze beleving te creëren bij ieder evenement, diner of feest.

 

Bij Flavourmaker combineer ik traditionele technieken met moderne invloeden en werk ik met verse, lokale ingrediënten om unieke smaakcombinaties te creëren. Ik ben continu op zoek naar nieuwe inspiratie en houd de laatste culinaire trends nauwlettend in de gaten. Dit stelt me in staat om keer op keer verrassende en smaakvolle gerechten op tafel te zetten.

 

Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon eens kennismaken? Neem gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren!

bottom of page