SAMEN GENIETEN VAN EEN LEKKERE  & GOEDE LUNCH OP KANTOOR 

LUNCH OMGEVING ZEIST & UTRECHT

GEZONDE & VERSE LUNCH

De lunch is hét moment van de dag om je werk even los te laten, samen te komen met collega’s en te genieten van een heerlijke lunch. Even opladen, dan kun je daarna weer vol energie aan het werk!

De Flavourmaker lunches zijn ideaal voor jouw bedrijfslunch maar ook geschikt voor tijdens een vergadering, training of heisessie in omgeving Zeist en Utrecht. We verzorgen lekkere en gevarieerde lunches, die zo op tafel kunnen worden gezet. Jij hebt er dus geen werk aan!

Elke lunch wordt daarbij zorgvuldig samengesteld en bereid met verse seizoensproducten, rekening houdend met bepaalde dieetwensen en allergieën.

 

BEDRIJFSLUNCH

FLAVOURMAKER

Een gezonde en lekkere lunch heeft een positief effect op de rest van jouw dag!

MAAK KENNIS MET DE FLAVOURMAKER LUNCH

 

2 BELEGDE BROODJES

€ 9,50 P.P.

1,5  BELEGD BROODJE +

1 VEGETARISCHE SALADE

€ 11,75 P.P

1 BELEGD BROODJE +

1 GEVULDE WRAP +

1 VEGETARISCHE SALADE

€ 13,50 P.P.

  • Verse fruitsalade of yoghurt met granola € 2,95, biologisch Schulp sap € 2,50

  • Prijzen zijn per persoon en exclusief 9% btw & vanaf 10 pers te bestellen.

  • Exclusief bezorgkosten (€ 3,95 in Zeist en € 12,50 omgeving Utrecht). We komen op een later moment de kratjes ophalen, afhankelijk van onze route die dag en waar we de spullen moeten ophalen rekenen we ophaalkosten.

BEDRIJFSLUNCH

FLAVOURMAKER

De luxe belegde broodjes bestaan uit een mix van vlees, vis en vegetarisch en snijden we doormidden, zodat je van meerdere soorten broodjes kunt genieten.

 

Wil je een iets uitgebreidere lunch? Dan kun je kiezen voor een smaakvolle vegetarische seizoenssalade (afhankelijk van de groepsgrootte zullen dat één of meerdere soorten salades zijn) en een mix van goed gevulde wraps.

Je kunt de lunch verder aanvullen met gezonde opties zoals een verse fruitsalade, yoghurt met granola of een biologisch Schulp sapje. In overleg kunnen we ook een heerlijk bananenbrood, kopje soep of een quiche voor je maken. Daarnaast brengen we je lunch in stijlvolle houten kratjes en in mooie schalen die zo op tafel kunnen!

Liever helemaal geen vlees, vis of andere dierlijke producten? Wij kunnen de lunch ook volledig vegetarisch of vegan verzorgen. 

ZIN GEKREGEN IN EEN FLAVOURMAKER LUNCH?

TRAKTEER JE TEAM OP EEN HEERLIJKE LUNCH

VERS & GEZOND

Onze lunches worden bereid met verse en lokale producten. Zo kunnen wij lekkere, gezonde en gevarieerde lunches voor je maken!

LUNCH MET 'FLAVOUR'

Onze lunches zijn altijd een combinatie van verrassende en kleurrijke gerechten. En dat proef je zeker terug! 

VEGETARISCHE SALADE

Wij bereiden steeds meer gerechten zonder vlees en maken uitsluitend pure en gezonde vegetarische salades. 

VERANTWOORD & DUURZAAM

De lunch wordt in houten kratjes geleverd. We zetten ons in tegen voedselverspilling en maken gebruik van lokale  en verse seizoensproducten.

DIEETWENSEN

Of je nou vega, vegan of vleesliefhebber bent, of bepaalde allergieën hebt, wij zorgen voor een heerlijke en smaakvolle lunch voor iedereen!

BESPAAR TIJD

Wij nemen al het werk voor je uit handen, zodat jij dus volledig ontzorgd wordt. Zo geniet jij van een lekkere lunch zonder gedoe!

LUNCH

FLAVOURMAKER

Flavourmaker bezorgt lekkere én gevarieerde lunches bij jou op kantoor, zodat jij snel en gemakkelijk kunt genieten van een verse, gezonde en heerlijke lunch

HOE WERKT HET

1. KIES JE LUNCH

Maak een keuze uit een van onze lunches en geef aan of er allergieën en/of dieetwensen zijn.

2. OP KANTOOR BEZORGD

 Op de afgesproken dag en tijdstip wordt de lunch bij jou op kantoor bezorgd.

3. GENIET 

Ervaar het gemak en plezier van de Flavoumaker lunch.

WIE WIJ AL BLIJ HEBBEN GEMAAKT! 

Stuur me wekelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe weekmenu!