Week Zonder Vlees bij Flavourmaker!

Bijgewerkt: 17 apr 2020

De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër, met als doel om een flexitarisch eetpatroon te promoten. Een eetpatroon waarbij vlees en vis worden afgewisseld met vegetarische gerechten. Isabel is van mening dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is, iets waar Flavourmaker volledig achter staat. Haar doel? Dat Nederland in 2030 meer plantaardig en minder dierlijk eet. Daar helpen wij graag een handje bij!


Vegetarisch koken en eten: steeds meer keuze Lisa van Flavourmaker eet sinds dat ze een jaar of 10 was volledig vegetarisch. ‘’Als kind was ik niet echt een vleeseter, dus de stap om vegetarisch te gaan eten was voor mij niet heel erg groot’’. Leuk is het om te zien dat er steeds meer mogelijkheden zijn rondom vegetarisch koken en eten. ‘’Vroeger kon ik in een restaurant kiezen uit 1 of 2 gerechten, nu is er veel meer keuze!’’ Ook als je in de schappen van de supermarkt kijkt, zijn er zoveel meer mogelijkheden. ‘’Ik vind het een positieve ontwikkeling!''

Als je in de schappen van de supermarkt kijkt zijn er tegenwoordig zoveel vegetarische opties en mogelijkheden.

Week Zonder Vlees bij Flavourmaker Naast dat het een positieve invloed heeft op mens, dier en milieu vinden wij het bij Flavourmaker ook nog eens ontzettend leuk om nieuwe vegetarische recepten te proberen en hier mee te experimenteren. Daarnaast zien we het ook steeds vaker terug in de vraag van de klant. Regelmatig krijgen we verzoeken om bijvoorbeeld een lunch deels of zelfs volledig vegetarisch te verzorgen.


We krijgen steeds vaker het verzoek om een lunch, borrel of diner deels of zelfs volledig vegetarisch te verzorgen.

Flavourmaker vindt het leuk om bij te dragen aan de Week Zonder Vlees door alle klanten die wij deze week hebben een volledig vegetarisch voorstel te doen. Uiteindelijk is het aan de klant om hiervoor te kiezen of niet. Maar we vinden het goed om te promoten en we merken dat er veel positieve reacties op komen! Vegetarische lunch, borrel of diner? Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen beteken rondom een vegetarische lunch, borrel of diner? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Stuur me maandelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe menu!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon