Nieuw lentemenu met smaakvolle maaltijden!

Verwen jezelf met drie heerlijke en gezonde maaltijden. Dan hoef je zelf niet in de keuken te staan en kun je extra lang genieten van het prachtige weer!


Het lentemenu bestaat uit: een heerlijke frisse pasta met zalm, zeekraal, witte asperges & kruidenroom, falafel met bulgursalade en een sumak-muntyoghurtdip en Indonesische gado gado met gebakken tempeh, rijst & een zoetzure komkommersalade!

Maaltijdservice Flavourmaker omgeving Zeist en Utrecht

Onze kant en klaar maaltijden zijn vers, gezond en makkelijk op te warmen of in te vriezen. Het maaltijdpakket bestaat uit drie smaakvolle én gevarieerde schotels. Daarnaast hoef je zelf niet de deur uit om boodschappen te doen en komen wij het contactloos bij je bezorgen in omgeving Zeist en Utrecht.

Hoe werkt het?

Geef je bestelling uiterlijk vóór woensdag 15 april 12.00 uur door via de website en geef daarbij aan voor hoeveel personen je de maaltijdservice zou willen ontvangen en op welke dag (woensdag of donderdag) je het bezorgd wil hebben. Eventueel kun je het maaltijdpakket ook bij ons ophalen in de kookstudio in Zeist. Verder ontvang je van ons een factuur per e-mail of een tikkie na bezorging.

Stuur me maandelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe menu!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon