Haal de lente in huis met onze verse en gezonde maaltijden!

We kunnen helaas niet de deur uit om te genieten van het heerlijke lenteweer, maar niet getreurd, je kunt nu de lente in huis halen met ons nieuwe weekmenu!


Volgende week hebben we een frisse courgette-doperwtensoep met munt & citroen en daarnaast een broodje met verrassende dip op het menu staan. Proef verder onze Indiase chicken masala vol oosterse kruiden & naan en geniet van een heerlijke pasta pesto met geroosterde cherrytomaatjes, groenten en Parmezaanse kaas!

Maaltijdservice Flavourmaker omgeving Zeist en Utrecht

Onze kant en klaar maaltijden zijn vers, gezond en makkelijk op te warmen of in te vriezen. Het maaltijdpakket bestaat uit een verse vegetarische soep bomvol groenten met een heerlijk dip met brood en twee smaakvolle én gevarieerde schotels. Daarnaast hoef je zelf niet de deur uit om boodschappen te doen en komen wij het bij je bezorgen in omgeving Zeist en Utrecht. Uiteraard zonder fysiek contact.
Hoe werkt het?

Geef je bestelling uiterlijk vóór dinsdag 31 maart 12.00 uur door via de website en geef daarbij aan voor hoeveel personen je de maaltijdservice zou willen ontvangen en op welke dag (dinsdag of woensdag) je het bezorgd wil hebben.

#Supportyourlocals

Made By Ellen heeft ons genoemd in haar 'Support your locals liveblog' en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Benieuwd naar andere lokale producenten en ondernemers? Check dan snel de lijst met mooie initiatieven die Ellen heeft samengesteld!

Stuur me maandelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe menu!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon