Gezonde en verse maaltijden bij jou thuisbezorgd

Bijgewerkt: 22 apr 2020

Wij helpen je graag door deze bizarre tijden heen. Juist nu is het belangrijk dat je voedzame en gezonde voeding binnen krijgt. Wij introduceren een maaltijdpakket met 3 kant en klaar maaltijden waar iedereen blij van wordt!

Maaltijdservice Flavourmaker omgeving Zeist en Utrecht

Onze kant en klare maaltijden zijn vers, gezond en makkelijk op te warmen of in te vriezen. Het maaltijdpakket bestaat uit een verse vegetarische soep bomvol groenten met een heerlijk broodje en twee smaakvolle én gevarieerde schotels. Daarnaast hoef je zelf niet de deur uit om boodschappen te doen en komen wij het bij je bezorgen. Uiteraard zonder fysiek contact.


“Thuisbezorgd kennen we allemaal, maar thuisbezorgd en ook nog eens super gezond en heel lekker? Ik kan iedereen de maaltijdservice van Flavourmaker aanraden! En nog een pluspunt: je steunt hiermee de lokale ondernemer in deze gekke tijden’’ - Esther van der Velden


10% korting op je maaltijdpakket

Omdat wij het ook belangrijk vinden iets voor elkaar te doen, krijg je nu 10% korting op je maaltijdpakket als iemand anders een pakket bestelt en jouw naam daarbij noemt. En het leuke is dat deze nieuwe enthousiasteling óók 10% korting krijgt!

Hoe werkt het?

Geef je bestelling door via de website en geef daarbij aan voor hoeveel personen je de maaltijdservice zou willen ontvangen en op welke dag (dinsdag of woensdag) je het bezorgd wil hebben.
#Supportyourlocals

In deze tijden is het voor veel lokale ondernemingen lastig om overeind te blijven. Door gebruik te maken van producten van lokale ondernemers, zoals de lokale groenteboer en bakker, helpen we ze een handje. Helpen jullie mee? #supportyourlocals


Stuur me maandelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe menu!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon