Coronaproof lunchen met Flavourmaker

Nu we veel thuis aan het werk zijn is het extra belangrijk om op kantoordagen met collega’s samen te komen tijdens de lunch. En wat is er nou leuker als dit ook nog eens een verse, afwisselende en gezonde lunch is? Uiteraard helemaal coronaproof, zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Coronaproof lunch

Vanwege corona zijn we minder op kantoor en als we er zijn moeten we er natuurlijk rekening mee houden dat we voldoende afstand houden, alles goed schoonhouden en dat we op verantwoorde wijze toch samen kunnen lunchen.


Flavourmaker zorgt ervoor dat alle broodjes, salades en wraps apart zijn verpakt. We kunnen zelfs tasjes per persoon maken, zodat iedereen zijn eigen lunchpakketje heeft. Je hebt er zelf in ieder geval geen werk meer aan!


Lunch op locatie

Daarnaast zijn de lunches op deze manier ideaal voor een vergadering, training of heisessie op locatie. We kunnen de lunch bezorgen op kantoor of op de desbetreffende locatie, mits in Zeist of omgeving Utrecht.


Maak kennis met de Flavourmaker lunch

Benieuwd naar de coronaproof lunches van Flavourmaker? Bekijk dan onze luncharrangementen. Heb je iets anders in gedachten of ben je benieuwd naar andere coronaproof mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.