5 borreltips voor de vrijmibo op kantoor

Bijgewerkt: 17 apr 2020

Heb je even geen inspiratie voor de vrijmibo op kantoor? Geen zorgen, wij helpen je verder met deze 5 borreltips!#1 Makkelijke borrelhapjes

Wil je lekkere, maar niet te ingewikkelde hapjes voor jullie vrijmibo? Je kunt bijvoorbeeld spiesjes maken met prosciuttoham, mozzarellabolletjes en vijg. Je rijgt alles aan een prikker en voilà! Of maak een lekker hapje met een crostini. Je kunt deze heel divers beleggen, bijvoorbeeld met brie, honing en walnoot, ziet er ook nog eens mooi uit!

Mooie en lekkere borrelhapjes hoeven niet ingewikkeld te zijn om te maken

#2 Maak een lekkere dip

Iets wat écht een verschil kan maken met de borrel is een zelfgemaakte dip! Je kunt veel verschillende soorten dips maken, een van onze favorieten is toch echt een gegrilde paprikadip met walnoten. Maar met een zelfgemaakte pesto zit je altijd goed!

#3 Varieer met verschillende keukens

Je kunt oneindig variëren met allerlei soorten ingrediënten, maar denk ook eens aan een andere keuken. Zoals bijvoorbeeld de Aziatische keuken met mini poké bowls en bao buns of de Franse keuken met makreelcrostini’s en geitenkaasspiesjes. Genoeg mogelijkheden dus!

Varieer niet alleen met verschillende ingrediënten, maar ook met diverse keukens


#4 Goedgevulde borrelplank

Geen gedoe met allerlei losse en verschillende hapjes tijdens je vrijmibo? Dan is een goed gevulde borrelplank de uitkomst! En het voordeel is ook nog eens dat je ‘m kunt vullen met alles wat je lekker vindt. Denk aan diverse soorten kaas, worst, wat rauwkost (voor de gezonde touch), lekkere dips, een olijfje hier en daar én wat stukjes brood om het af te maken. Je legt het een beetje leuk op de plank en dan ziet het er al snel uit als een plaatje!


#5 Flavourmaker borrelhapjes

Wij kunnen natuurlijk ook de borrelhapjes voor je vrijmibo verzorgen, dan heb je zelf je handen vrij! We hebben keuze uit diverse borrelhapjes, maar ook uit een aantal goed gevulde borrelplanken. Benieuwd? Check dan al onze borrelmogelijkheden!

Stuur me maandelijks een portie Flavourmaker nieuws met recepten, blogs én het nieuwe menu!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon